Η Τουρκία «απαγορεύει» ελληνική άσκηση στην Τήλο! Τελικά ο «χαλβάς από στραγάλι» δεν βοήθησε

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η Τουρκία «απαγορεύει» στην Ελλάδα να κάνει ασκήσεις στην Τήλο! Με αντί-navtex η Τουρκία υποστηρίζει ότι η «Επισκοπή» όπως την αναφέρει βάζοντας το Τήλος σε παρένθεση, υπάγεται στο καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης νησιών του Αιγαίου!

Από την περασμένη Κυριακή το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ κάνει λόγο για αλλαγή κλίματος στα ελληνοτουρκικά από την πλευρά της Τουρκίας… Αυτή την εβδομάδα είχαμε μαζικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ακόμη και μετά από τη δύση του ηλίου, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Τίποτα ,μα τίποτα απολύτως δεν στήριξε την άποψη που λέει ότι «κάτι άλλαξε» προς το καλύτερο στα ελληνοτουρκικά. Φαίνεται ότι ο «χαλβάς από στραγάλι» που έφαγαν Μητσοτάκης-Ερντογάν δεν βοήθησαν… 

Πριν από την «αλλαγή στάσης» είχαμε ένα άλλο αφήγημα της ελληνικής κυβέρνησης που επιμένει ακόμη και το θέμα των ελληνοτουρκικών να το διαχειρίζεται επικοινωνιακά . Αυτό έλεγε ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία είναι …στην απομόνωση. Πόσο σωστή ήταν αυτή η εκτίμηση το βλέπουμε αυτές τις ημέρες που η Τουρκία έχει αναλάβει να παίξει ρόλο στο ουκρανικό με τις ευλογίες της Δύσης.

Με το να «παραμυθιαζόμαστε» μεταξύ μας ότι «όλα πάνε καλά» στα ελληνοτουρκικά δεν είναι μόνο αντιπαραγωγικό, είναι και επικίνδυνο. Το να μην κάνουμε τίποτα και απλά να ακολουθούμε τις εντολές των ΗΠΑ δεν θα βγει σε καλό. 

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει τη Μόσχα απέναντι της . Αν και πόσο θα μας κοστίσει αυτό θα φανεί μάλλον μετά από το τέλος της πολεμικής αναμέτρησης με την Ουκρανία. 

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τι σημαίνει “υπερασπίζομαι τα δικαιώματα” σήμερα;

*ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Το 1953, την εποχή της «καχεκτικής δημοκρατίας», όταν το διαβόητο παρασύνταγμα...

Σκάνδαλο διαρροής emails: Πρόστιμα ύψους 440.000 € σε ΥΠΕΣ και στην Ασημακοπούλου

Πρόστιμα συνολικού ύψους 440.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών και...

Παναθηναϊκός: Μεγαλειώδης υποδοχή του πρωταθλητή Ευρώπης σε Ελ. Βενιζέλος και ΟΑΚΑ (BINTEO)

Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης επιφύλαξαν στην Αθήνα χιλιάδες...

Ο ρόλος της ελληνικής αριστεράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σε αυτές τις εκλογές δεν μας θυμίζουν πολλά ότι...
Διαφήμιση