Η κυβέρνηση σε σύγχυση ζητά επειγόντως εφεδρικό πλάνο από τα υπουργεία λόγω «Oμικρον»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Την κατάθεση εφεδρικού πλάνου εργασιών από όλα τα υπουργεία, το αργότερο μέχρι μεθαύριο, Τετάρτη, ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, καθώς προβλέπει ότι η μαζική νόσηση υπαλλήλων από τη μετάλλαξη Ομικρον θα προκαλέσει σημαντικές δυσλειτουργίες στη λειτουργία του κράτους.

Το έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το iEidiseis.gr συνιστά πλήρη επιβεβαίωση του πρόσφατου ρεπορτάζ μας για σοβαρά και πολυεπίπεδα προβλήματα σε όλους τους κρίσιμους τομείς της λειτουργίας του κράτους, αρχής γενομένης από τα νοσοκομεία, τα σώματα ασφαλείας, τους δημοσίους υπαλλήλους που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες κα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επείγουσα ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών που απεστάλη ήδη προς όλα τα υπουργεία, «η μέχρι στιγμής εμπειρία έχει δείξει ότι οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό, σε ό,τι αφορά τους ανθρώπινους πόρους θα βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες».

Σε άλλο σημείο του εγγράφου τονίζεται ότι σε περίπτωση δυσκολίας λειτουργίας των υπηρεσιών λόγω έλλειψης προσωπικού, θα οδηγήσουν σε μη εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος ( πχ εξυπηρέτησης πολιτών, υπηρεσίες πρώτης γραμμής, υπηρεσίες οι ενέργειες των οποίων προσδιορίζονται από αποκλειστικές προθεσμίες κα ).

Ολόκληρο το έγγραφο του υπουργείου για «Κατάρτιση έκτακτου πλάνου υπηρεσιών στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού και αντιμετώπισης των συνεπειών από τη διασπορά του κορονοϊού».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκάλυψη των New York Times: Ο τιμοκατάλογος της Intellexa για το Predator

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις των New York Times για...

Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «δραπέτευσε» από τη Βουλή χωρίς να απαντήσει στον Τσίπρα

Πρωτοφανές αντικοινοβουλευτικό ρεσιτάλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ερμήνευσε τον κανονισμό της...

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Αν αποδειχτεί ότι ψεύδεστε για τις υποκλοπές, θα παραιτηθείτε;»

Καταπέλτης ο Αλέξης Τσίπρας στην πρωτολογία του στην Ολομέλεια...

Βουλή: Ψέματα και κινδυνολογία από τον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις 

Με το βλέμμα στο... μέλλον η ομιλία του πρωθυπουργού...
Διαφήμιση