Η αλήθεια, πρώτο θύμα της κυβέρνησης

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην ενότητα της Ευρώπης απέναντι στην παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και στον αυταρχισμό. Εν τω μεταξύ, το ελληνικό Sputnik αναγκάστηκε χθες να διακόψει τη λειτουργία του κάνοντας ακόμα πιο μονομερή την πληροφόρηση για τον πόλεμο. Αυτά όσον αφορά την πάλη απέναντι στον αυταρχισμό.

Είπε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι οι εξελίξεις στην Ουκρανία δικαιώνουν τις επιλογές της κυβέρνησης στην άμυνα. Δηλαδή την απευθείας ανάθεση 7 δισ. σε μια πολεμική βιομηχανία του εξωτερικού με προσωπική απόφαση του Μητσοτάκη. Διότι αν τα είχαμε πάρει με εισήγηση του ΚΥΣΕΑ, με διαγωνιστική διαδικασία και με έλεγχο στις προμήθειες, η άμυνα της χώρας θα ήταν σήμερα σε κίνδυνο, σωστά;

Και μίλησε επίσης και για την ανθρωπιστική ευαισθησία της κυβέρνησης στο θέμα των προσφύγων. Της κυβέρνησης που έχει δεχτεί πάνω από 200 καταγγελίες για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και δεν έχει απαντήσει σε καμία.

Που δέχτηκε να φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά για να απαλλάξει την Ευρώπη από την υποχρέωση της αλληλεγγύης. Και που περηφανεύεται για την ανάσχεση των λαθροεισβολέων στον  Έβρο με τη συνδρομή του Λαγού.

Και είπε, τέλος, και για τα μέτρα στήριξης για την κοινωνία. Την περεταίρω μείωση του ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ιδιοκτησίες. Και την προστασία της πρώτης κατοικίας 3.000 δανειοληπτών από τους 430.000 που έχουν κόκκινα δάνεια.

Η αλήθεια είναι πρώτο θύμα του πολέμου. Και μόνιμο θύμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη επίσης.

*Το κύριο άρθρο σήμερα στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση