Ευκλ. Τσακαλώτος: Είναι κακοποίηση γυναικών, δεν είναι revenge porn

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Παρέμβαση στη Βουλή για τη σεξουαλική κακοποίηση μέσω διαδικτύου, έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου, σε πορνογραφικές ιστοσελίδες από τον πρώην συμπαρουσιαστή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σημειώνεται ότι στις αναρτήσεις αυτές ήταν πρωταγωνίστρια η πρώην σύντροφός του, η οποία δεν είχε δώσει τη συναίνεσή της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο όρος «revenge porn» καθώς «δεν πρόκειται για πορνογραφία. Πρόκειται για κακοποίηση γυναικών. Οτιδήποτε γίνεται χωρίς τη συναίνεση των γυναικών είναι κακοποίηση».

«Οι μόνοι που πρέπει να ντρέπονται, είναι αυτοί που κάνουν αυτές τις αναρτήσεις, αυτοί που θεωρούν ακόμη ότι είναι μεμπτό η γυναικεία σεξουαλικότητα» σημείωσε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι τα θύματα δεν έχουν τίποτα να ντραπούν, δεν έχουν κάνει τίποτα μεμπτό. «Πρέπει να είμαστε στο πλευρό τους».

Καταλήγοντας, ο Ευ. Τσακλώτος επεσήμανε ότι «σε μια χώρα που γίνεται μια γυναικοκτονία το μήνα, αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα πάρουμε πολύ σοβαρά και όλοι μαζί να είμαστε στο πλευρό των θυμάτων».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση