Ευάγγελος Αντώναρος για κυβέρνηση και ανασχηματισμό: ”Ντρέπονται και οι ίδιοι….τα χειρότερα έρχονται”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τον μίνι ανασχηματισμό από το «Μαξίμου ΑΕ» Παρασκευή και 13, την ώρα που ακόμα οι φωτιές σιγοκαίνε, σχολίασε με μετωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην βουλευτής επικρατείας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από ανάρτηση στο facebook.

Ο ίδιος τονίζει πως η πολιτική «απάντηση» του Μητσοτάκη που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι «η χώρα θα κυβερνηθεί όπως θέλουν αυτοί» αλλά και η συχνή εναλλαγή κυβερνητικών εκπροσώπων μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια διακυβερνησης των «αρίστων», αποδεικνύουν ότι η ΝΔ ακόμα «τον βηματισμό στη δημόσια σκιαγράφηση της εικόνας της δεν τον έχει βρει. Και ψάχνεται. Απελπισμένα. Έστω κι αν μοιράζει εκατομμύρια στα ΜΜΕ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ντρέπονται κι οι ίδιοι.
Ανασχηματισμό δεν μπορείς να το πεις αυτό το πράγμα.
Γι αυτό κι εφηύραν το νέο όρο “εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων”.
Και κανονίζουν τους μεταξύ τους “λογαριασμούς”.
Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο εσωτερικό σύστημα. Που ελέγχει, μοιράζει, κανονίζει.
Οι νικητές; Δημητριάδης κι ο αναβαθισμενός Σκέρτσος.
Ο πρώτος,έξυπνα φερόμενος, αποφεύγει το προσκήνιο και τα φώτα της δημοσιόπτητας.
Ο δεύτερος, με αλαζονική αυτοπεποίθηση και προφανή τάση αυτοπροβολής, ενισχύεται σημαντικά. Το γιατί, θα φανεί προσεχώς. Ενδείξεις υπάρχουν ήδη.

Το σύστημα γύρω από τον Μητσοτάκη στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: Η χώρα θα κυβερνηθεί όπως θέλουμε εμείς. Με δικές μας προδιαγραφές.

Η κοινοβουλευτική διάσταση — απαραίτητη στη δημοκρατία μας — χάνει κι άλλο έδαφος και θα υπάρχει λίγο πολύ για τα μάτια του κόσμου. Ειδικά όταν η κοινοβουλευτική ομάδα δεν τολμάει να αρθρώσει ούτε κιχ. Κι ας την “περιφρονεί ο Μητσοτάκης προωθώντας σε υπουργικές θέσεις “τεχνοκράτες” όπως τον Τριαντόπουλο.

Όσο για το νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, από το λίγο που αφήνει να τον γνωρίσεις, καλό παιδί μου φαίνεται αλλά “μπιζιμπόντης”. Θα κριθεί στην πράξη.

Η ουσία όμως είναι αλλού: Όταν μια κυβέρνηση “άριστων” αλλάζει τέσσερις κυβερνητικούς εκπροσώπους σε δυό χρόνια, αποδεικνύει ότι τον βηματισμό στη δημόσια σκιαγράφηση της εικόνας της δεν τον έχει βρει. Και ψάχνεται. Απελπισμένα. Έστω κι αν μοιράζει εκατομμύρια στα ΜΜΕ. Η προσπάθεια τώρα δε που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, θα δυσκολέψει κι άλλο»

Πληροφορίες από thefaq.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...

Ελληνική οικονομία: Μήπως ετοιμάζεται μια νέα φούσκα;

*Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας - Δύο βασικά χαρακτηριστικά της...
Διαφήμιση