Εκβιάζει ο Άδωνις τους επιχειρηματίες: Θέλετε να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε ή όχι; (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με μια ζοφερή «προειδοποίηση» ενόψει του χειμώνα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, στην ουσία εξήγγειλε ότι οι όποιες χρηματικές ενισχύσεις λόγω της πανδημίας θα κοπούν, επιχειρώντας παράλληλα να κάμψει τις σχεδόν καθολικές αντιρρήσεις των επαγγελματιών της εστίασης στις ανακοινώσεις ότι πλέον θα πρέπει οι χώροι εστίασης να χωριστούν σε προνομιακούς (μόνο για εμβολιασμένους, με μεγαλύτερη χωρητικότητα) ή μεικτούς (για όλους, με μικρότερη χωρητικότα και χρήση μάσκας)

 «Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», υποστήριξε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τέταρτου κύματος κορονοϊού.

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε;»

Μιλώντας σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης για τους μεικτούς και αμιγείς χώρους, ο Αδωνις Γεωργιάδης «ρώτησε» βάζοντας διλήμματα και κάνοντας ενός είδους επίθεση στους «καλλιτέχνες» γενικώς και αορίστως, με έμμεση κατηγορία εναντίον τους ότι δεν προωθούν τον εμβολιασμό: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα» και συμπλήρωσε: «Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα».

Παράλληλα, εμφανίστηκε «βέβαιος» πως θα φτάσουμε το 50 με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο (το τείχος ανοσίας) «θέλει πάνω από 75%».

Πληροφορίες από το ethnos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Μητσοτάκης, οι «ικεσίες» στους τραπεζίτες και οι αποκλίσεις με Σταϊκούρα

Η ήδη «βαριά» για το Μέγαρο Μαξίμου θεματολογία της...

Η ΛΑΡΚΟ και ο άφαντος διαγωνισμός

Αλυτο παραμένει το μυστήριο του ενός εκ των δύο...

Πολύκροτες υποθέσεις και δολοφονίες στα… αζήτητα

«Η ταινία που ακολουθεί αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα,...
Διαφήμιση