Γλυκά Νερά – Γκιόργκι Χαρτζεϊσβίλι: ”Με βασάνιζαν για να πω ότι σκότωσα την Καρολάιν”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο Γκιόργκι Χαρτζεϊσβίλι επιμένει ότι οι αστυνομικοί του έλεγαν «Πες ότι τη σκότωσες εσύ» και τον βασάνιζαν.

«Με χτυπούσαν για να πω ότι σκότωσα την Καρολάιν» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Γκιόργκι Χαρτζεϊσβίλι ο οποίος συνελήφθη στους Κήπους του Εβρου ενώ επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία µε πλαστά έγγραφα και ανακρίθηκε επί ημέρες ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Όπως περιγράφει «Με πήγαν κατευθείαν στη ΓΑ∆Α, στον 11ο όροφο. Με έβαλαν σε ένα άδειο δωµάτιο και µου έδεσαν τα χέρια πίσω. ∆εν µου έδιναν ούτε νερό ούτε φαγητό. Έρχονταν άλλοτε κάθε πέντε λεπτά, άλλοτε κάθε δέκα λεπτά και άλλοτε κάθε είκοσι λεπτά και µε χτυπούσαν. Μου έριξαν πολύ ξύλο».

-Πού σας πήγαν όταν σας έφεραν στην Αθήνα;

Με πήγαν κατευθείαν στη ΓΑ∆Α, στον 11ο όροφο. Με έβαλαν σε ένα άδειο δωµάτιο και µου έδεσαν τα χέρια πίσω. ∆εν µου έδιναν ούτε νερό ούτε φαγητό. Ερχονταν άλλοτε κάθε πέντε λεπτά, άλλοτε κάθε δέκα λεπτά και άλλοτε κάθε είκοσι λεπτά και µε χτυπούσαν. Μου έριξαν πολύ ξύλο.

-Γιατί σας χτυπούσαν;

Για να πω ότι σκότωσα την κοπέλα. ∆εν µου έκαναν καµία άλλη ερώτηση. Με ρωτούσαν µόνο για την κοπέλα στα Γλυκά Νερά.

-Τι σας έλεγαν ακριβώς;

Μου έλεγαν «πες ότι τη σκότωσες εσύ». Τίποτε άλλο. Μόνο αυτό.

-Τι τους απαντούσατε;

Ότι δεν έχω ιδέα. Ότι δεν έχω καµιά σχέση.

Όπως αναφέρει τον είχαν δεμένο σε καρέκλα επί τέσσερις ημέρες και τον χτυπούσαν πισώπλατα προκειμένου να ομολογήσει ότι εκείνος δολοφόνησε την Καρολάιν.

«Έρχονταν δυο τρεις φορές την ηµέρα και µε ρωτούσαν πώς τη σκότωσα. Μετά έτρωγα ξύλο. Όσο ήµουν δεµένος, στην πόρτα στεκόταν κάποιος για ασφάλεια. Αυτός µε παρακολουθούσε ώστε να µην κουνηθώ και να µην ακουµπήσω τον τοίχο. Ήµουν συνέχεια µε τα χέρια δεµένα πίσω. Κάποια στιγµή τους ζήτησα να πάω στην τουαλέτα γιατί πίστευα ότι εκεί θα µπορέσω να πιω νερό. Αλλά δεν µε άφησαν ούτε εκεί να πιω» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρει ότι φοβήθηκαν μόνο όταν λιποθύμησε οπότε και τον μετέφεραν από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ σε κρατητήριο σε άλλο όροφο χωρίς όπως λέει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Πληροφορίες από την εφημερίδα Documento.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Διονύσης Τεμπονέρας: Ξεκινά η εξαήμερη σκλαβιά

Η εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα έρχεται όλο και πιο κοντά....

Νίκος Τόσκας: Οι κίνδυνοι από τις θεωρίες για τον «άξονα του κακού»

Η πολιτική του «εξωτερικού άξονα του κακού» οδηγεί σε...

Περιβάλλον / Ετοιμάζεται ξενοδοχείο με τελεφερίκ σε περιοχή Natura της Σερίφου

Ακόμα μία επένδυση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο...
Διαφήμιση