Γήπεδο Παναθηναϊκού: Ψήφισαν «ναι» σε Βοτανικό και Διπλή Ανάπλαση

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση και η ψηφοφορία των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που αποφάσισαν να πουν “ναι” στη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του τριφυλλιού στο Βοτανικό.

Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο. Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Βοτανικό και μαζί του θα προχωρήσει και η “Διπλή Ανάπλαση” με τη μετακόμιση των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στην περιοχή.

Αυτό αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της “μάνας του λόχου” μετά τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη την Τετάρτη (30/3) από νωρίς το πρωί έως τις 19:17 που ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ψήφισαν 2994 άτομα και έγκυρα ήταν τα 2985 ψηφοδέλτια. Από αυτά τα 2051 ήταν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης που αντιστοιχεί σε ποσοστό περίπου 68,5%, 934 ήταν κατά, 5 ήταν λευκά και 4 άκυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι για να περάσει η Διπλή Ανάπλαση έπρεπε το “ναι” να συγκεντρώσει τα 2/3 όσων πήγαν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, κάτι που τελικά συνέβη.

Πλέον όλα είναι στο χέρι του Δήμου Αθηναίων και της Κυβέρνησης για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις και ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το δικό του υπερσύχρονο γήπεδο 39.000-40.000 θέσεων και ο Ερασιτέχνης τις νέες εγκαταστάσεις του σε μια “Παναθηναϊκή Πολιτεία”.

*Πληροφορίες από το sport24.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το μέγαρο… υποκλοπών και ο «Ελληνας Νίξον» πολιτικά υπεύθυνοι για το ελληνικό Watergate

Περισσότερους από 12 δημοσιογράφους, πρόσωπα της τηλεόρασης και εκδότες...

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: “Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την καθημερινότητά τους”

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει...

Δυσανεξία στη δημοκρατία

Πρόκειται για κομβικής σημασίας νίκη και στρατηγική ήττα ταυτόχρονα....
Διαφήμιση