Βρέθηκαν εμβάσματα 18.800€ στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΚΑΪ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στην εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του  Άδωνι Γεωργιάδη όσο και της συζύγου του και των παιδιών του και προέκυψαν αρκετές αδιευκρίνιστες πιστώσεις.

Παράλληλα αναφέρεται ότι το έτος 2017 υπήρξαν εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη από την εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης:

«…Το ίδιο έτος (χρήση 2017) υπήρξαν εμβάσματα από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» συνολικού ύψους 18.800 ευρώ από το οποίο δεν δηλώθηκε το ποσό των 8.800 ευρώ (σελ 58 και 59 της έκθεσης)…» αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Η εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» είναι εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, συμφερόντων Ιωάννη Αλαφούζου, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας στο ΓΕΜΗ είναι πρόεδρος της εταιρείας μέχρι και τον Απρίλιο του 2023.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο στάλθηκαν τα εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ στον Άδωνι Γεωργιάδη και γιατί όπως αναφέρεται στην εισαγγελική πράξη δεν δηλώθηκε ποσό 8.800 ευρώ.

Πηγή: avgi.gr από πληροφορίες στο documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το πολιτικό ρεπορτάζ μαδά τη μαργαρίτα των εκλογών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μύρισε» εκλογές το περασμένο Σάββατο μιλώντας στην Καλλιθέα...

Σε λίγες ώρες αναμένεται η κακοκαιρία «Άριελ» στην Ελλάδα – Πότε θα χτυπήσει την Αττική

Ένα χαμηλό βαρομετρικό, προερχόμενο από τη Σικελία και κινούμενο...

Αλέξης Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός δεν μυρίζει τις εκλογές, τις προκηρύσσει» (βίντεο)

Με τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας παρομοίασε την τρέχουσα...

Τι περιμένει η Δικαιοσύνη;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ιθύνων νους της συγκάλυψης....
Διαφήμιση