Βίντεο που «καίει» και τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Δεν πρόλαβε να αντικατασταθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, εξαιτίας των όσων διόλου ψηφοθηρικών (όχι καλέ) είχε δηλώσει για τα χρήματα που έδωσε η τότε κυβέρνηση ΝΔ μετά τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο (που, μεταξύ άλλων, κόστισαν και δεκάδες ζωές!) και έτσι άλλαξε το κλίμα που είχε διαμορφωθεί εναντίον της και έγειρε το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ της, και βγήκε και νέο βίντεο για τον νέο υπουργό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργαντά, μέχρι σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος αντικατέστηκε τον αποπεμφθέντα Σπήλιο Λιβανό στη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πραγματικά, δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση (παραίτηση;) του κ. Λιβανού και βλέπουμε τον νέο υπουργό, σε παλαιότερη κομματική εκδήλωση της ΝΔ να ζητά από στελέχη της Αυτοδιοίκησης (που ανήκουν στη ΝΔ), να πιέσουν τους πολίτες που «πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ ή μπήκαν σε προγράμματα Stage από τη ΝΔ» και να τους «υπενθυμίσουν πως έχουν ωφεληθεί από τη Νέα Δημοκρατία» και «πρέπει να ανταποδώσουν στο κόμμα με τις υπηρεσίες τους ως εκλογικοί αντιπρόσωποι αλλά και να κινητοποιήσουν «τους γονείς τους» ώστε να ψηφίσουν ΝΔ.

Συγκεκριμένα ακούγεται ο κ. Γεωργαντάς να λέει: «Ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων, των δημοτικών συμβούλων των αντιδημάρχων σε πόλεις και χωριά είναι καθοριστικός. Επίσης καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος της τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις επί ΝΔ (συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι μπήκαν στα Stage), σε αυτούς να θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία! Πρέπει να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει… Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί! Αυτοί που επί κυβέρνησης ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ. Σε αυτούς μπορούμε να το υπενθυμίσουμε λίγο πιο… απτά! Οτι έχουν υποχρέωση να παν να ψηφίζουν!»

Έτσι βγαίνουν κυβερνήσεις! Τα είπε ξεκάθαρα και ο κ. Λιβανός και ο νέος υπουργός κ. Γεωργαντάς… Τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης; Να τον «παραιτήσει» πριν αναλάβει καλά καλά; Αφού τις ίδιες αλήθειες είπε με τον κ. Λιβανό…

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άμεσα αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοποίηση του εν λόγω βίντεο:

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά. Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις. Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους»

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πέφτουν οι μάσκες για τον «μη κερδοσκοπικού» χαρακτήρα των ιδιωτικών ΑΕΙ

*Της Άννας Ανδριτσάκη - Αλλαγές που δεν θα γίνονταν...

Στέφανος Κασσελάκης: Με αλλαγές σε πρόσωπα στήνει «δικό του» ΣΥΡΙΖΑ

*Της Κατερίνας Κουτσελάκη - Αλλαγές σε πρόσωπα και διαδικασίες...

Νίκος Μπίστης για τον ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη, πόνος, ντροπή

Αυτή την πικρή γεύση αφήνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και...
Διαφήμιση