Α. Λύτρας: Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τη ρυμούλκηση του Euroferry Olympia (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Αντιδράσεις στις οικογένειες των αγνοούμενων επιβατών του Euroferry Olympia έχει προκαλέσει η ρυμούλκηση του φλεγόμενου πλοίου στον Αστακό. Για την τελευταία εξέλιξη στο θρίλερ του εντοπισμού των δέκα εγκλωβισμένων, η τύχη των οποίων αγνοείται εδώ και μέρες, μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την οικογένεια.

«Θεωρώ πραγματικά αυτή την απόφαση τελείως εσφαλμένη. Εύχομαι εξαιτίας αυτής της απόφασης να μη θρηνήσουμε πολλά θύματα», δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Λύτρας.

«Οι πιθανότητες λιγοστεύουν μετά τόσες ημέρες», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Μπεκιάρη επισημαίνοντας ότι «από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα μέσα εγκλωβισμένοι δεν μπορεί να χάνονται 15 ώρες για να ταξιδέψει το πλοίο με δύο μίλια/ώρα. Δεν είναι δυνατόν», πρόσθεσε.

Δεν λειτουργούσε κανένας πυροσβεστήρας
«Περιμένουμε το τι θα γίνει με τις έρευνες. Από εκεί και πέρα οι ευθύνες της εταιρείας αλλά και άλλων είναι δεδομένο ότι υπάρχουν», δήλωσε ο κ. Λύτρας λέγοντας ότι την οικογένεια του εγκλωβισμένου οδηγού θα απασχολήσουν και οι ευθύνες στις καθυστερήσεις των προσπαθειών διάσωσης.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη μέτρων ασφαλείας σε επιβατικά και φορτηγά πλοία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο πλοίο δεν υπήρχαν». Εστίασε επίσης στην κατάθεση του Λευκορώσου οδηγού, που διασώθηκε μόνος του, ο οποίος κατήγγειλε ότι από τους τέσσερις πυροσβεστήρες που βρήκε δεν λειτουργούσε κανένας.

Το βίντεο με ολόκληρη τη δήλωση του δικηγόρου:

*Πληροφορίες από rosa.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Μητσοτάκης, οι «ικεσίες» στους τραπεζίτες και οι αποκλίσεις με Σταϊκούρα

Η ήδη «βαριά» για το Μέγαρο Μαξίμου θεματολογία της...

Η ΛΑΡΚΟ και ο άφαντος διαγωνισμός

Αλυτο παραμένει το μυστήριο του ενός εκ των δύο...

Πολύκροτες υποθέσεις και δολοφονίες στα… αζήτητα

«Η ταινία που ακολουθεί αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα,...
Διαφήμιση