Αντιεμβολιαστές όπως μακεδονομάχοι

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

”Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα για τη διάσωση της ‘μακεδονικής’ ταυτότητας από κάποιους… Σλάβους!  Ήδη οι ίδιοι δεν τηρούν τη συμφωνία. Για τους ‘Ελεύθερους ξανά’ είναι άκυρη! Μακεδονία ίσον Ελλάδα. Ως  Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε κανένα κομμάτι τής ελληνικής γης. Θα παραλάβουμε και θα παραδώσουμε μια Ελλάδα ολόκληρη”.

Αυτή είναι παλιότερη δήλωση του γνωστού αντιεμβολιαστή – πολιτευτή γιατρού, ο οποίος διοργάνωσε προχθές τη μία από τις δύο συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε και άλλους, αν και θα ήταν πανεύκολο. Στις συγκεντρώσεις για το μακεδονικό και στις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων ήταν ακριβώς ο ίδιος κόσμος. Με τις ελληνικές σημαίες, τους σταυρούς, τους παπάδες, με τις ψαλμωδίες του εθνικού ύμνου και του «Χριστός Ανέστη», με τα συνθήματα «Αλήτες, προδότες πολιτικοί» και «Να καεί, να καεί το μπ…λο η Βουλή».

Για τη Νέα Δημοκρατία όλοι αυτοί τότε ήταν αγνοί  Έλληνες πατριώτες. Τους χαϊδολόγησε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε και τους πούλησε πατριδοκαπηλία με το τσουβάλι για να πάρει τα ψηφαλάκια τους και να κερδίσει τις εκλογές.

Σήμερα τους πληρώνει ακριβά. Ο πυρήνας των αντιεμβολιαστών βρίσκεται στη βάση τής λαϊκής Δεξιάς. Και η κυβέρνηση τους παρακολουθεί αμήχανη.

Όλα πληρώνονται στην ώρα τους. Ας αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα χαράξει μια ξεκάθαρη γραμμή απέναντί τους ή αν θα συνεχίσει να κάνει πως δεν τους βλέπει πατώντας σε όσες περισσότερες βάρκες μπορεί.

Το κύριο άρθρο στην εφημερίδα ”Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το πολιτικό ρεπορτάζ μαδά τη μαργαρίτα των εκλογών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μύρισε» εκλογές το περασμένο Σάββατο μιλώντας στην Καλλιθέα...

Σε λίγες ώρες αναμένεται η κακοκαιρία «Άριελ» στην Ελλάδα – Πότε θα χτυπήσει την Αττική

Ένα χαμηλό βαρομετρικό, προερχόμενο από τη Σικελία και κινούμενο...

Αλέξης Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός δεν μυρίζει τις εκλογές, τις προκηρύσσει» (βίντεο)

Με τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας παρομοίασε την τρέχουσα...

Τι περιμένει η Δικαιοσύνη;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ιθύνων νους της συγκάλυψης....
Διαφήμιση