Αντίδραση εμπόρων για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: «Ανέφικτη η απαίτηση της κυβέρνησης»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ανέφικτη χαρακτηρίζει την απαίτηση της κυβέρνησης να ελέγχονται από τους εργαζόμενους στα καταστήματα οι καταναλωτές, σχετικά με τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, μετά τα μέτρα – ασπιρίνες, που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τονίζει ότι τα εν λόγω μέτρα θα επιδεινώσουν το οικονομικό περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στ. Καφούνη:

«Το λιανεμπόριο από την αρχή της πανδημίας έχει αντιμετωπίσει με εξαιρετική σοβαρότητα τόσο τις οικονομικές όσο και τις υγειονομικές προκλήσεις, τηρώντας ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Άλλωστε έχουμε όλοι συμφωνήσει ότι ουδέποτε αποτέλεσε εστία μετάδοσης του covid-19 και κανείς στο παρελθόν δεν αμφισβήτησε το ασφαλές περιβάλλον εντός των καταστημάτων.

Ως εκ τούτου, η απαίτηση να ελέγχονται από τους εργαζόμενους στα καταστήματα οι καταναλωτές είναι ανέφικτη και δυστυχώς το μέτρο αυτό θα επιδεινώσει το οικονομικό περιβάλλον, σε μία περίοδο που επανέρχεται σταδιακά η αισιοδοξία στην αγορά»

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Φωτιές: Ενίσχυση δυνάμεων πυρόσβεσης στην Άνδρο – Νέα μέτωπα σε Εύβοια και Κομοτηνή

Νέες πυρκαγιές ξέσπασαν και σήμερα σε διάφορες περιοχές της...

Πυρκαγιές: Πολύ κακή αρχή κ. υπουργέ Κικίλια

Για καλή τύχη της κυβέρνησης, οι φωτιές ξεκίνησαν μετά τις εκλογές....
Διαφήμιση