«Ανοιχτή» η ρήξη Μαξίμου – Κύρτσου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Είναι η πρώτη φορά που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε και απάντησε για την κριτική που ασκεί, σταθερά, σε κεντρικές επιλογές και παραλείψεις του Μεγάρου Μαξίμου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν απάντησε επί της ουσίας στα επιχειρήματα του ευρωβουλευτή και υπαινίχθηκε ότι τα κίνητρα του είναι ιδιοτελή. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε εμμέσως ότι εκπορεύονταν από το Μέγαρο Μαξίμου οι διαρροές ότι ο Γ. Κύρτσος θέλει να κάνει «μεταγραφή» στην “Ελληνική Λύση” του Κυρ. Βελόπουλου, παρόλο που ο ευρωβουλευτής είναι παθιασμένος υποστηρικτής του εμβολιασμού.

Σε κάθε περίπτωση, από την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκύπτει ότι έχουν κοπεί οι γέφυρες μεταξύ του Γ. Κύρτσου και της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο ο ευρωβουλευτής είχε υποστηρίξει στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ.

Το σχετικό απόσπασμα:

  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κύρτσος, επικρίνει το Μέγαρο Μαξίμου για άτοπους χειρισμούς στο θέμα Βαξεβάνη-Παπαδάκου. Τι απαντάτε;
  • Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του. Είναι πολύ φανερό. Αλλά, ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα στις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας.
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παραμένει ευρωβουλευτής, ωστόσο, της Νέας Δημοκρατίας, με το ειδικό βάρος που έχουν οι τοποθετήσεις του σε σχέση με την Κυβέρνηση;
  • Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Νομίζω, σας απάντησα.

Πληροφορίες από το tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Επέτειος Γρηγορόπουλου / Οι μαθητές φώναξαν: «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» (Φωτορεπορτάζ)

Μαθητές και μαθήτριες από δεκάδες σχολεία πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τιμήσουν και να...

Βουλή: Ο Μητσοτάκης έριξε στην πυρά τους ελεύθερους επαγγελματίες ως συλλήβδην φοροφυγάδες

Το νομοσχέδιο συνιστά μια σημαντική μεταρρύθμιση κοινωνικής δικαιοσύνης ισχυρίστηκε...

Αράχωβα: Οργή για την κακοποίηση του χάσκι που υπέκυψε τελικά – Κοντά στη σύλληψη του δράστη

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα του βασανισμού και...

Αυγέρη: Αντισυνταγματικά τα τεκμήρια που προβλέπει το νέο φορονομοσχέδιο

Βολές κατά της κυβέρνησης για το φορολογικό νομοσχέδιο και...
Διαφήμιση