Αγαθοπούλου: Ευτυχές γεγονός οι γαλάζιες αποδοκιμασίες κατά Λατινοπούλου, αλλά παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

H κ. Λατινοπούλου κάνει rebranding στον λόγο της ρατσιστικής ακροδεξιάς και χωρίς να πάρει λέξη πίσω από την αρχική της τοποθέτηση, παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ, τονίζει η αναπλ. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το σχόλιο της Ειρήνης Αγαθοπούλου για τις αποδοκιμασίες στελεχών της Κυβέρνησης στις δηλώσεις Λατινοπούλου, έχει ως εξής:

«Ευτυχές γεγονός αποτελεί η αποδοκιμασία των δηλώσεων της κ. Λατινοπούλου από την Υφυπουργό Εργασίας, κ. Συρεγγέλα, τη ΓΓ Οικογενειακής, Δημογραφικής Πολιτικής & Ισότητας και την Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Βέβαια, η ΝΔ είχε αρκετό χρόνο να καταγγείλει της δηλώσεις του στελέχους της και από μόνη της, αλλά προτίμησε να σιωπήσει και να τοποθετηθεί μόνο μετά την παρέμβασή μας εντός της Επιτροπής της Βουλής.

Παρ’ όλα αυτά, η κ. Λατινοπούλου, η οποία δεν πήρε λέξη πίσω από την αρχική της τοποθέτηση, παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ. Η παράταξη του κ. Μητσοτάκη, όσο και εάν προσπαθεί να κάνει rebranding στον λόγο της ρατσιστικής ακροδεξιάς και να «φυσιολογικοποιήσει» τον τραμπισμό, παραμένει ο κύριος εκφραστής της εναλλακτικής δεξιάς στη χώρα μας, όσο τέτοια στελέχη συνεχίζουν να αποτελούν μέλη της. Να τα χαίρεστε!».​

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πηγαίνουν προς εκλογές έχοντας νομιμοποιήσει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας νομιμοποίησε σήμερα το...

Στην επιτροπή LIBE η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Το χθεσινό χειροκρότημα που έκλεισε τη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό...

Πρόταση δυσπιστίας: Η Δημοκρατία στο απόσπασμα με… επιστολική ψήφο

Ενώ είχαν προβεί σε ξεκάθαρες δηλώσεις για το ενδεχόμενο...
Διαφήμιση