Αγαθοπούλου: Ευτυχές γεγονός οι γαλάζιες αποδοκιμασίες κατά Λατινοπούλου, αλλά παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

H κ. Λατινοπούλου κάνει rebranding στον λόγο της ρατσιστικής ακροδεξιάς και χωρίς να πάρει λέξη πίσω από την αρχική της τοποθέτηση, παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ, τονίζει η αναπλ. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το σχόλιο της Ειρήνης Αγαθοπούλου για τις αποδοκιμασίες στελεχών της Κυβέρνησης στις δηλώσεις Λατινοπούλου, έχει ως εξής:

«Ευτυχές γεγονός αποτελεί η αποδοκιμασία των δηλώσεων της κ. Λατινοπούλου από την Υφυπουργό Εργασίας, κ. Συρεγγέλα, τη ΓΓ Οικογενειακής, Δημογραφικής Πολιτικής & Ισότητας και την Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Βέβαια, η ΝΔ είχε αρκετό χρόνο να καταγγείλει της δηλώσεις του στελέχους της και από μόνη της, αλλά προτίμησε να σιωπήσει και να τοποθετηθεί μόνο μετά την παρέμβασή μας εντός της Επιτροπής της Βουλής.

Παρ’ όλα αυτά, η κ. Λατινοπούλου, η οποία δεν πήρε λέξη πίσω από την αρχική της τοποθέτηση, παραμένει ενεργό στέλεχος της ΝΔ. Η παράταξη του κ. Μητσοτάκη, όσο και εάν προσπαθεί να κάνει rebranding στον λόγο της ρατσιστικής ακροδεξιάς και να «φυσιολογικοποιήσει» τον τραμπισμό, παραμένει ο κύριος εκφραστής της εναλλακτικής δεξιάς στη χώρα μας, όσο τέτοια στελέχη συνεχίζουν να αποτελούν μέλη της. Να τα χαίρεστε!».​

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει για τη χώρα νέο παραγωγικό μοντέλο σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Στην Λάρισα περιόδευσε χθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –...

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” / Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την Αθηνά Λινού

Προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση που έχει φουντώσει μετά...

«Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες»…

*Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος - Εσχάτως -μετά την κάλπη...

Σαν τραπουλόχαρτο καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας!

*Του Σπύρου Κυριάκη - Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν...
Διαφήμιση