Άδωνις Γεωργιάδης ξανά προκλητικός χθες: “Καλώς έκλεισα τα νοσοκομεία το 2013” (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης  ως υπουργός Υγείας – όπως εξάλλου ο ίδιος έχει παραδεχθεί – έκλεισε επτά νοσοκομεία! Το 2021 με το σύστημα υγείας της χώρας να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εν μέσω πανδημίας από τη θέση του υπουργού Επενδύσεων προκαλώντας το ελληνικό λαό μας ενημερώνει ότι  «καλώς έκλεισαν» επειδή «δεν χρειάζονταν»!

Την ίδια ώρα που άνθρωποι στην χώρα χάνουν τη ζωή τους έξω από τις ΜΕΘ και στοιβάζονται σε ράντζα με ελλείψεις ακόμα και στο οξυγόνο ο κυνικός υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη κουνάει και το δάκτυλο υπερασπιζόμενος την συγκεκριμένη εγκληματική πολιτική του. 

Οι αναφορές του Γεωργιάδη έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» το πρωί του Σαββάτου την στιγμή που η Μαίρη Αγρογιάννη, παθολόγος μονάδας Covid στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας περιέγραφε τις τραγικές στιγμές που βιώνουν γιατροί και ασθενείς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Όπως είπε η Μ. Αγρογιάννη μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, έχουν εμφανιστεί προβλήματα πλέον και με το οξυγόνο, αφού δεν είναι επαρκής η παροχή καθώς υπάρχουν πολλοί ασθενείς που το χρειάζονται. Τόνισε ότι χρειάζεται να ανοίξουν τα νοσοκομεία, όπως το «Λοιμωδών», που έκλεισε ως υπουργός Υγείας ο παριστάμενος στο πάνελ Άδωνις Γεωργιάδης, να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας και να γίνουν μαζικές προσλήψεις.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την εγκληματική -όπως αποδεικνύεται σήμερα- απόφαση να κλείσουν νοσοκομεία, ο Α. Γεωργιάδης πέρα από τους προκλητικούς ισχυρισμούς του πρόσθεσε ότι το ίδιο γίνεται και στη Γερμανία (!) και παρέπεμψε τη λύση στο πρόβλημα της πανδημίας στο εμβόλιο, λίγες μέρες μετά την παραδοχή του ΠΟΥ ότι το εμβόλιο είναι όπλο, αλλά όχι η λύση για την πανδημία.

«Τα νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να λειτουργούν με όρους πληρότητας», ήταν η απάντηση της Μαίρης Αγρογιάννη, με τον Α. Γεωργιάδη να επιστρατεύει, κατά την προσφιλή του τακτική, τον αντικομμουνισμό, με επιχειρήματα του τύπου «κομμουνισμό στην Ελλάδα δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε»…

Ακολουθεί παλιότερο βίντεο που ο Γεωργιάδης μας ενημέρωνε ότι «δεν έκλεισε δύο αλλά επτά νοσοκομεία»:

https://youtu.be/q6EHXyZeTag

Πηγή: imerodromos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις προαναγγέλλουν οι συγγενείς μετά το μπάζωμα – Πάνε με φάκελο στη Δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη έχοντας στα χέρια ένα υπόμνημα με πέντε αμείλικτα ερωτήματα πηγαίνουν αύριο,...

Οι γαλλικές εκλογές, ο Βορίδης και οι… ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς

Την εκτίμηση ότι όλη η Ευρώπη στρέφεται ουσιαστικά προς...

Καρτερός: Ο Κασσελάκης, ο Τσίπρας και τα πηγάδια

Η καμπάνα δεν χτυπάει όμως μόνο για τον Τσίπρα,...
Διαφήμιση