Άδωνις: Αχαριστία να ζητάει κι άλλα χρήματα η εστίαση, η πανδημία είναι σε αντίστροφη πορεία!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε παράλληλο και προκλητικό σύμπαν ο υπουργός “Αναπτύξεως”.

Θετικό χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρώτο δεκαήμερο εφαρμογής των νέων κυβερνητικών μέτρων. «Φαίνεται ότι ο ρυθμός αύξησης της πανδημίας είναι σε μια αντίστροφη πορεία», ισχυρίστηκε ο υπουργός Αναπτύξεως παρόλο που το ένα αρνητικό ρεκόρ έρχεται μετά το άλλο, σε θανάτους, διασωληνωμένους και νέα κρούσματα. 

«Τα μέτρα έχουν αρχίζει να αποδίδουν. Ο υψηλός αριθμός θανάτων που είδαμε χθες έρχεται από τις περασμένες φάσεις και εβδομάδες. Φαίνεται ότι ο ρυθμός αύξησης της πανδημίας είναι σε μια αντίστροφη πορεία. Η Επιτροπή των ειδικών συνεδριάζει αυτήν την εβδομάδα. Το μόνο που δεν συζητάμε είναι ένα νέο ολικό lockdown οποιοδήποτε άλλο μέτρο προτείνουν κι έχει λογική θα το δούμε» είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Open, για το κλείσιμο της εστίασης στις 16 Νοεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα, εμφανώς ενοχλημένος χαρακτήρισε αχαριστία τα αιτήματα των επιχειρηματιών της εστίασης. «Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

* Πληροφορίες από imerodromos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πηγαίνουν προς εκλογές έχοντας νομιμοποιήσει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας νομιμοποίησε σήμερα το...

Στην επιτροπή LIBE η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Το χθεσινό χειροκρότημα που έκλεισε τη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό...

Πρόταση δυσπιστίας: Η Δημοκρατία στο απόσπασμα με… επιστολική ψήφο

Ενώ είχαν προβεί σε ξεκάθαρες δηλώσεις για το ενδεχόμενο...
Διαφήμιση